Gaspardo MTI

Gaspardo MTI majssåmaskine der ved passende hastighed leverer et rigtig flot stykke arbejde. Sår i 12 rækker og placerer samtidig gødning. Maskinen er udstyret med rækkeafblænding, hvilket fjerner overlapning. Maskinen er monteret med kran, så læsningen klares ene mand.

 

KONTAKT OS

Fendt 936

Vi har to Fendt 936´ere på maskinstationen. Dem bruger vi primært til gyllekørsel, såning af korn og presning af bigballer.

 

KONTAKT OS

Claas Disco 9200 AS

Claas Disco 9200 AS skårlægger har en rigtig god flydeevne over marken, hvilket sikrer korrekt stubhøjde. Den har et kraftigt båndudstyr og mulighed for sammenlægning af alle afgrøder.

 

KONTAKT OS
Joskin

Joskin Silospace

Frakørselsvogn til grovfoder. Vognen rummer 22 tons / 45 kubikmeter og er udstyret med tvangsstyring for skånsom kørsel på marken.

 

KONTAKT OS
Stemas 290 rapsskårlægger

Stemas 290

Stemas 290 er vores rapsskårlægger – ikke så moderne men super god til små og mellemstore mejetærskere. Stor gennemgang i sluget, hvilket betyder et pænt og jævnt skår og dermed tør raps.

 

KONTAKT OS
Heston presser

New Holland D1010

New Holland D1010 er en mini-bigballepresser til presning af halm og wrap. Udstyret med ballevogn der samler mini-bigballerne, hvilket sparer tid under hjemkørsel.

 

KONTAKT OS
Horsch Pronto

Horsch Pronto 6DC

Horsch Pronto 6DC såmaskine med en arbejdsbredde på 6 meter. Udstyret med frøsåkasse og DuoDrill. Mulighed for sammensåning af korn og gødning eller op til tre afgrøder i samme arbejdsgang. Med kran til storsække som gør den 100% selvhjulpen.

 

KONTAKT OS