Maskinstation med sans for kvalitet

Kirkebæk Maskinstation ved Viborg har et bredt udvalg af de mest moderne landbrugsmaskiner samt en dygtig medarbejderstab med en stor viden inden for alle områder af landbruget.

Vores maskinpark dækker alle områder af landbrugsproduktionen, og vi tager os gerne af opgaver lige fra såning til høst, snitning af græs og majs, gyllehåndtering, pløjning, presning og wrapning af baller og andet landbrugsarbejde.

Vi udlejer mandskab og maskiner til en fast timepris eller til en nærmere aftalt pris ved større opgaver på landbrugsarbejde.

  Otte dygtige fastansatte medarbejdere

  Vi holder markedsprisen - ingen efterregninger

  Vi leverer altid et kvalitetsarbejde til tiden

  Vi er opdateret på nyeste teknologi og udvikling

Kirkebæk Maskinstation

Medarbejdere

Billede af Anders Carøe Nielsen,

Anders Carøe Nielsen,

Medejer

Direkte tlf. 23710623

Billede af Arne Nielsen,

Arne Nielsen,

Medejer

Direkte tlf. 20 11 25 21

Billede af Thilde Carøe Nielsen,

Thilde Carøe Nielsen,

Bogholder

Direkte tlf. 23 34 72 21

Billede af Bo Krogh,

Bo Krogh,

Maskinfører

Direkte tlf. 20 89 28 81

Billede af Max Dahl,

Max Dahl,

Maskinfører

Direkte tlf. 25 34 62 15

Billede af Nicolaj K. Hellerup,

Nicolaj K. Hellerup,

Maskinfører

Direkte tlf. 23 32 80 25

Billede af Ole Larsen,

Ole Larsen,

Maskinfører

Direkte tlf. 23 30 85 29

Billede af Steen Madsen,

Steen Madsen,

Maskinfører

Direkte tlf. 23 60 60 74

 


 

Historien

Kirkebæk Maskinstation

Kirkebæk Maskinstation

Kirkebæk Maskinstation

Tilbage i 1947 startede Alfred Nielsen Kirkebæk Maskinstation og arbejdsopgaverne var primært sprøjtning. Alfred var uddannet gartner og havde god kendskab til plantebeskyttelse. Maskinkraften foregik i begyndelsen med hest, men med tiden blev der indkøbt traktorer og andre mindre maskiner som fx selvbindere til at klare høsten. Særligt møgspredning fyldte en del i starten, men opgaverne blev flere og flere og maskinstationen udviklede sig.

I 1976 kom nuværende medejer, Arne Nielsen stille og roligt ind i virksomheden. Som efternavnet antyder, var Arne søn af stifteren Alfred. Arne var uddannet mekaniker, men arbejdede primært som chauffør på maskinstationen. Midt i 70´erne kom der en del arbejdsopgaver med finsnitning, men det gik stærkt og der blev investeret i flere maskiner, så landbrugsopgaverne i det midtjyske kunne løses sikkert og professionelt.

I 2009 tiltræder Anders Carøe Nielsen, der er uddannet landmand, ejerkredsen og Kirkebæk Maskinstation drives således af faderen Arne, sønnen Anders og moderen Thilde Carøe Nielsen, der arbejder med bogholderiet. Maskinparken bliver udskiftet hen ad vejen og arbejdsområdet udvides til også at rumme bigballepresning og rensning af majs. Maskinstationen følger med tiden, og kan i dag tilbyde et bredt udsnit af arbejdsopgaver indenfor landbruget.